919 22 515 post@fixrenhold.no

Byggvask Fredrikstad

Byggvask er en viktig del av ethvert byggeprosjekt. Når byggearbeidet er fullført, er det nødvendig med grundig rengjøring for å fjerne byggestøv, smuss og annen skitt som har samlet seg opp. I Fredrikstad, en vakker by i Viken fylke i Norge, er byggvask en tjeneste som vi i Fix Renhold Oslo AS tilbyr. Vi vasker direkte for private kunder, eiendomsmeglere, håndverkerfirma og entreprenører i Østfold. I tillegg tilbyr vi flyttevask i Fredrikstad.

☑ Vi har lang erfaring
☑ Konkurransedyktige priser
☑ Offentlig godkjent Renholdsbedrift

Byggvask Fredrikstad

Byggrengjøring

Byggvask er en grundig rengjøring som utføres etter at byggearbeidet er ferdigstilt. Formålet er å fjerne byggestøv, smuss og annen skitt som har samlet seg opp i bygget. Byggvask er viktig for å skape et rent og hygienisk miljø, klargjøre bygget for bruk og sikre at det oppfyller helse- og sikkerhetsstandarder. Vanligvis utføres byggvask av profesjonelle renholdsselskaper som har erfaring med denne typen oppgaver.

Hva inngår i byggvask?

Byggvask er en omfattende oppgave som krever grundig rengjøring av alle områder i bygget. Det inkluderer vanligvis følgende elementer:

 • Rengjøring av gulv: Alle gulvflater blir grundig støvsugd og vasket. Avhengig av materialet kan det være nødvendig å bruke spesifikke rengjøringsmetoder og -produkter.

 • Vinduspuss: Vinduer blir vasket både innvendig og utvendig for å fjerne fingermerker, støv og smuss.

 • Rengjøring av vegger og tak: Vegger og tak blir tørket og støvsugd for å fjerne byggestøv og eventuelle flekker.

 • Rengjøring av skap og skuffer: Alle skap og skuffer blir tømt og rengjort grundig både innvendig og utvendig.

 • Rengjøring av sanitærutstyr: Toaletter, vasker og dusjer blir grundig rengjort med desinfeksjonsmidler for å sikre god hygiene.

 • Fjerning av lim og merker: Eventuelle limrester, merker eller annen byggemateriale som sitter igjen på overflater, blir fjernet forsiktig uten å skade materialet.

 • Rengjøring av dører og lister: Dører og lister blir vasket og tørket grundig for å fjerne støv og smuss.

Det er viktig å merke seg at byggvask kan tilpasses etter behov og omfanget av rengjøringen kan variere avhengig av byggets størrelse og kompleksitet.

Kostnader for byggvask i Fredrikstad

Prisene for byggvask i Fredrikstad kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på bygget, antall rom og omfanget av rengjøringen som kreves. Generelt sett kan kostnadene for byggvask i Fredrikstad ligge i området mellom 35-60 kroner per kvadratmeter. Kontakt oss for et godt tilbud på byggvask.

Flyttevask Fredrikstad

Andre renholdstjenester i Fredrikstad

I tillegg til byggvask tilbyr vi i Fix Renhold Oslo AS en rekke andre renholdstjenester som kan være nyttige for både private husholdninger og bedrifter. Vi utfører oppdrag i Fredrikstad og de fleste andre byer i Viken, inkludert Sarpsborg, Askim, Moss, Ski, Kolbotn og Langhus.

Noen av de vanligste renholdstjenestene inkluderer:

 • Daglig renhold: Dette innebærer generell rengjøring av kontorer, butikker eller andre virksomheter på daglig basis. Det inkluderer støvsuging, tørking av overflater, tømming av søppelbøtter og rengjøring av toaletter.

 • Vindusvask: Profesjonelle renholdsselskaper tilbyr også vindusvask for både private og kommersielle eiendommer. Dette kan være nyttig for å opprettholde renheten og sikre klare utsikter.

 • Tepperens: Tepper kan samle opp støv, skitt og flekker over tid. Renholdsselskaper tilbyr profesjonell tepperens som kan forlenge levetiden til teppet og opprettholde en frisk og ren innendørs atmosfære.

 • Gulvbehandling: Gulvbehandlingstjenester inkluderer stripping, polering og voksing av gulv. Dette bidrar til å beskytte gulvoverflater og gi dem en frisk og skinnende utseende.

 • Hovedrengjøring: En grundig rengjøring som utføres med jevne mellomrom for å fjerne dypere skitt og byggestøv. Dette kan være nyttig for å opprettholde et høyt renholdsnivå i lengre perioder.

Fasadevask i Fredrikstad

Fasaden er ansiktet til en bygning og spiller en viktig rolle i å skape et positivt førsteinntrykk. Over tid kan imidlertid fasaden bli skitten, dekket av forurensninger og miste sin opprinnelige glans. Fasadevask er en essensiell tjeneste som bidrar til å bevare og oppfriske utseendet til bygninger.

Fasadevask i Fredrikstad er en profesjonell rengjøringsprosess vi i Fix Renhold tilbyr. Rengjøring av fasader som involverer fjerning av smuss, alger, mugg, sot, forurensninger og andre skadelige substanser fra bygningens utvendige overflate. Det er viktig å merke seg at ulike typer fasader krever forskjellige metoder og rengjøringsmidler. Derfor er det viktig å benytte seg av profesjonelle renholdstjenester som har kunnskap og erfaring med å rengjøre ulike typer fasader på en trygg og effektiv måte.

Hva inngår i fasadevask

Rengjøring av fasader kan variere avhengig av bygningens materialer, tilstand og graden av forurensning. Her er noen vanlige trinn som inngår i prosessen:

 • Inspeksjon: En grundig inspeksjon av fasaden utføres for å identifisere spesifikke områder med alger, mugg, sot eller annen forurensning. Dette hjelper til med å bestemme den beste tilnærmingen og rengjøringsmetoden som skal brukes.

 • Forberedelse: Før selve rengjøringsprosessen starter, må området rundt bygningen sikres og beskyttes. Dette kan innebære å dekke til planter, sikre at vinduer og dører er lukket, og legge beskyttende matter eller presenninger på bakken for å unngå skader eller forurensning.

 • Rengjøring: Rengjøringen kan utføres ved hjelp av ulike metoder, avhengig av fasadens materialer og tilstand. Noen vanlige rengjøringsmetoder inkluderer høytrykksspyling, lavtrykksspyling, skånsom rengjøring med børster eller svamper, eller bruk av spesialiserte rengjøringsmidler. Valg av metode avhenger av hva som er mest skånsomt og effektivt for den spesifikke fasaden.

 • Flekkfjerning: I tilfeller der det er spesifikke flekker eller forurensninger på fasaden, kan det være nødvendig med ekstra innsats for å fjerne dem. Dette kan inkludere bruk av spesifikke rengjøringsmidler eller teknikker for å behandle og fjerne flekker som malingssprut, graffiti eller rust.

 • Etterbehandling: Etter rengjøringen av fasaden kan det være nødvendig å påføre et beskyttende belegg for å forhindre at forurensninger fester seg igjen og forlenge varigheten av rengjøringseffekten. Dette kan inkludere bruk av impregneringsmidler eller maling.

Hvor ofte bør fasade vaskes

Hyppigheten av fasadevask avhenger av flere faktorer, inkludert beliggenhet, miljøforhold og tilstanden til fasaden. Generelt sett anbefales det at fasader vaskes minst en gang i året for å opprettholde et rent og presentabelt utseende. Imidlertid kan hyppigheten variere. For eksempel kan bygninger som er utsatt for mye trafikk, nærhet til industriområder eller som ligger i fuktige områder, kreve hyppigere vask for å bekjempe alge- eller muggvekst.

Det er også viktig å merke seg at tidligere rengjorte og behandlede fasader kan opprettholde renheten lenger enn ubehandlede fasader. Derfor kan det være lurt å vurdere bruk av beskyttende belegg eller impregneringsmidler for å forlenge intervallet mellom fasadevask.

Rengjøring av fasader gir flere fordeler, både estetiske og funksjonelle, som inkluderer:

 • Bevaring av bygningens utseende: Fasadevask hjelper til med å bevare bygningens opprinnelige utseende og forhindre at den ser skitten eller forsømt ut. Dette gir et positivt inntrykk til besøkende og potensielle kunder.

 • Forebygging av skader: Skadelige substanser som alger, mugg eller sot kan over tid forårsake skader på fasadematerialene. Rengjøring av fasader fjerner disse substansene og bidrar til å forhindre skader på lang sikt.

 • Bedre inneklima: En skitten fasade kan påvirke inneklimaet ved å tillate fuktighet eller forurensninger å trenge inn i bygningen. Rengjøring av fasader bidrar til å opprettholde et sunt og behagelig inneklima.

 • Verdiøkning: Bevarte og godt vedlikeholdte fasader kan bidra til å øke verdien på eiendommen.

Kontakt oss