919 22 515 post@fixrenhold.no

Flytterengjøring Oslo

Trenger du hjelp med flytterengjøring i Oslo? Fix Renhold Oslo AS er et renholdsfirma lokalt på Lambertseter i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester for private og bedrifter i Stor-Oslo og omegn. Vi hjelper deg gjerne med renholdstjenester. Vårt renholdsfirma har lang erfaring og med vårt fokus på høy kvalitet sikrer vi alltid et topp resultat.

Hvorfor Fix Renhold Oslo AS
– Konkurransedyktige priser
– Lang erfaring
– Høy kvalitet
– Offentlig godkjent renholdsbedrift
– Hundrevis av fornøyde kunder

Flytterengjøring Oslo

Vi vasker når du flytter

Det er ingen hemmelighet at flytting kan være stressende og mange gruer seg til flytteprosessen. I tillegg til at du må flytte, bære og transportere dine gjenstander til et nytt hjem må du også huske på at boligen du flytter fra skal gjøres ren. Med unntak av normal slitasje skal husrommet være ryddet og rengjort, ref. Husleieloven og Avhendelsesloven §2-2. Fix Renhold Oslo AS hjelper deg med nettopp dette, slik at du kan fokusere på å komme på plass i din nye bolig. Overlat flyttevasken til oss og vi sørger for at du kan flytte med ren samvittighet.

Vi utfører flytterengjøring i Oslo Kommune og gjør rent i private hjem, kontorlokaler, næringseiendom og andre lokaler det flyttes fra. Normalt jobber vi med kvadratmeterpris men vi kan også gjøre en befaring av lokalene hvis det er kontorrenhold eller renhold etter en kontoravvikling.

Profesjonell flytterengjøring Oslo

For oss er det viktig å kunne levere gode og pålitelige resultater hver eneste gang, slik at du som kunde blir fornøyd med både prosessen og jobben vi gjør. Vi sikrer et skinnende rent resultat, enten oppdraget er stort eller lite!

Fix Renhold har lang erfaring med flyttevask og utfører profesjonell flyttevask av boliger, leiligheter, kontorlokaler og næringsbygg.
I tillegg til rengjøring i forbindelse med utflytting bistår vi også private og eiendomsmeglere i Oslo med visningsvask før fotografering og visning. 

 • Skreddersydde tjenester
  Vi tilpasser oss deres behov slik at dere får akkurat det dere trenger
 • Visningsvask og rengjøring i samarbeid med eiendomsmeglere
  Vi utfører visningsvask for private i forbindelse med boligsalg og samarbeider med lokale eiendomsmeglere slik at boligen kan vises frem fra sin beste side
 • Flyttevask
  Det å flytte kan være en veldig tung og tidkrevende prosess, og da frister det kanskje ikke å måtte rengjøre boligen du flytter fra i tillegg til alt annet. Fix Renhold Oslo tilbyr derfor flytterengjøring Oslo, inkl. fornøydgaranti for kjøper. Trygt og enkelt!
 • Trappevask
 • Rengjøring for bedrifter, kontorvask
 • Rengjøring for barnehager
 • Rengjøring av butikklokaler
 • Renhold for borettslag og sameier
 • Byggvask

Hva koster flytterengjøring

Kostnadene for en flytterengjøring varierer etter ulike faktorer men i gjennomsnitt koster det rundt 8000 kroner å vaske en bolig på 100 kvadratmeter. Størrelse på boligen og hvor omfattende renholdet må være er viktige faktorer som vil påvirke sluttprisen.

En flyttevask er mer omfattende enn en vanlig vask. For at rengjøringen skal bli godkjent av kjøper kreves det at denne er utført grundig, inkludert gulvvask, tørrmopping av tak og vegger, vask av alle overflater og innvendig vask i alle skuffer og skap.

Fordelen med å bruke våre tjenester er at du slipper å bekymre deg over kvaliteten. Våre renholdstjenester utføres med fornøydgaranti. Dette innebærer at hvis utleier du har leid bolig av eller kjøper ikke skulle være fornøyd vil vi utbedre mangler slik at disse tilfredsstiller ønskene til utleier eller kjøper.

Det er flere fordeler ved å benytte deg av oss i stedet for å gjøre dette selv. Blant annet vil du ikke behøve å bekymre deg for kvaliteten av vasken. Du kan bestille vask med garanti.

Hvorfor kundene velger oss

Det skal være trygt og enkelt å bestille renholdstjenester fra Fix Renhold Oslo AS. God kundeservice, fleksibilitet og fornøydgaranti er viktige årsaker til at våre kunder overlater renholdet til oss. Kombinert med gunstige priser er vi et trygt og klart valg når du skal velge et renholdsfirma.

Benytt vårt kontaktskjema på våre nettsider og motta tilbud på flytterengjøring. Har du spørsmål kan du også ta kontakt med oss på telefon 919 22 515.

 

Kontakt oss