919 22 515 post@fixrenhold.no

Flyttevask Asker

Trenger du hjelp med flyttevask i Asker? Fix Renhold Oslo AS er et renholdsfirma lokalt på Lambertseter i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester for private og bedrifter i Stor-Oslo og omegn. Vi hjelper deg gjerne med renholdstjenester. Vårt renholdsfirma har lang erfaring og med vårt fokus på høy kvalitet sikrer vi alltid et topp resultat.

Hvorfor Fix Renhold Oslo AS
– Konkurransedyktige priser
– Lang erfaring
– Høy kvalitet
– Offentlig godkjent renholdsbedrift
– Hundrevis av fornøyde kunder

Flyttevask Asker

Flyttevask Asker

Det er ingen hemmelighet at flytting kan være stressende og mange gruer seg til flytteprosessen. I tillegg til at du må flytte, bære og transportere dine gjenstander til et nytt hjem må du også huske på at boligen du flytter fra skal gjøres ren. Med unntak av normal slitasje skal husrommet være ryddet og rengjort, ref. Husleieloven og Avhendelsesloven §2-2. Fix Renhold Oslo AS hjelper deg med nettopp dette, slik at du kan fokusere på å komme på plass i din nye bolig. Overlat flyttevasken til oss og vi sørger for at du kan flytte med ren samvittighet.

Vi utfører flyttevask i Asker og gjør rent i private hjem, kontorlokaler, næringseiendom og andre lokaler det flyttes fra. Normalt jobber vi med kvadratmeterpris men vi kan også gjøre en befaring av lokalene hvis det er kontorrenhold eller renhold etter en kontoravvikling.

Trygge renholdstjenester

For oss er det viktig å kunne levere gode og pålitelige resultater hver eneste gang, slik at du som kunde blir fornøyd med både prosessen og jobben vi gjør. Vi sikrer et skinnende rent resultat, enten oppdraget er stort eller lite!

 • Skreddersydde tjenester
  Vi tilpasser oss deres behov slik at dere får akkurat det dere trenger
 • Visningsvask og rengjøring i samarbeid med eiendomsmeglere
  Vi utfører visningsvask for private i forbindelse med boligsalg og samarbeider med lokale eiendomsmeglere slik at boligen kan vises frem fra sin beste side
 • Flyttevask
  Det å flytte kan være en veldig tung og tidkrevende prosess, og da frister det kanskje ikke å måtte rengjøre boligen du flytter fra i tillegg til alt annet. Fix Renhold Oslo tilbyr derfor flyttevask i Asker, inkl. fornøydgaranti for kjøper. Trygt og enkelt!
 • Trappevask
 • Rengjøring for bedrifter, kontorvask
 • Rengjøring for barnehager
 • Rengjøring av butikklokaler
 • Renhold for borettslag og sameier
 • Byggvask

Hvorfor kundene velger oss

Det skal være trygt og enkelt å bestille renholdstjenester fra Fix Renhold Oslo AS. God kundeservice, fleksibilitet og fornøydgaranti er viktige årsaker til at våre kunder overlater renholdet til oss. Kombinert med gunstige priser er vi et trygt og klart valg når du skal velge et renholdsfirma.

 

Kontakt oss