919 22 515 post@fixrenhold.no

Flyttevask Oslo

Det å flytte kan være en veldig tung og tidkrevende prosess, og da frister det kanskje ikke å måtte rengjøre boligen du flytter fra i tillegg til alt annet. Fix Renhold Oslo tilbyr derfor flyttevask i Oslo, en tjeneste som rettes mot deg som vil klargjøre boligen for salg og visning!

Når en bolig skal selges eller leies ut til nye leieboere, er det viktig at den er ren og imøtekommende til visningsdagen. De færreste ønsker å flytte inn i en bolig som er skitten, støvete eller rotete. Flyttevask i Oslo trenger heldigvis ikke å være dyrt eller vanskelig!

Fix Renhold Oslo AS tilbyr profesjonell flyttevask til konkurransedyktig pris. Vår flytterengjøring inkluderer en 48-timers fornøydgaranti.
Få fast pris på flyttevask – jobben utføres til avtalt tid.

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo – Hva er inkludert

Flyttevask er mer omfattende enn mange tror, og det er fort gjort å bli motløs når du allerede er i en stressende situasjon. Heldigvis kan vi ta oss av hele vaskejobben for deg som trenger hjelp med flyttevask i Oslo.

Dermed kan du fokusere på andre ting under flytteprosessen – som å flytte inn i den nye boligen din!

Vi har grunnleggende vasketjenester som gjelder alle rom, samt romspesifikke tjenester. Av de grunnleggende renholdstjenestene vi utfører i alle rom, inkluderes støvtørking og/eller vask av:

 • Vegger
 • Gulv
 • Fliser
 • Dører
 • Vinduer (innvendig)
 • Speil
 • Tak
 • Overflater (f.eks. kjøkkenbenk)
 • Toalett
 • Dusj eller badekar
 • Skuffer og skap

I tillegg til dette kan vi tilby ekstratjenester som rengjøring av hvitevarer, peis, boder/garasje, persienner o.l.

Flyttevask pris Oslo

Ren bolig før visning og fotografering

Flyttevask er helt nødvendig dersom du skal gi et godt førsteinntrykk til potensielle boligkjøpere. Dersom du ikke har tid eller lyst til å håndtere utvask selv, kan Fix Renhold Oslo ta seg av jobben for deg. Vi gjør flyttevask i Oslo enkelt!

Det er spesielt viktig å tenke på at boligen skal se ren og fin ut på annonsebildene i boligannonsen. Når boligen er ren, vil den fremstå både større og lysere. Rene vinduer vil for eksempel sikre at mer dagslys slipper inn i boligen.

Ellers er det selvfølgelig også viktig at boligen din er ren og tiltalende til visningsdagen. Potensielle boligkjøpere kikker ofte både i skuffer og skap under visningen, så sørg for at boligen er både ren og velduftende.

Tips før visning

Vi har mange gode tips til deg som skal avholde visning. Dersom du trenger flyttevask i Oslo, anbefaler vi deg å først rydde ut av boligen. Fjern alle møbler og ting som ikke følger med boligen. Da blir det enklere for vaskepersonell å komme til der det skal vaskes.

Foruten flyttevask, er det viktig å tenke på at boligen ikke lukter ubehagelig eller har innestengt luft. I forkant av visningen kan det derfor være lurt å lufte ut ved å åpne vinduer og dører. En ren og pen bolig vil neppe ha noen ubehagelig lukt, men frisk luft skader ingen!

Det kan også være lurt å sørge for at boligen er presentabel på utsiden. Fjern ugress og plant noen fine blomster. Dette kan øke førsteinntrykket betraktelig!

Få hjelp med flyttevask i Oslo

Trenger du flyttevask i Oslo? Det kan være tungvint å ta seg av denne jobben på egen hånd, spesielt om boligen er støvete, skitten eller stor. Heldigvis kan Fix Renhold Oslo hjelpe deg! Vi har lang erfaring med flyttevask i Oslo og omegn.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Fix Renhold Oslo AS | Flyttevask Oslo
Steinspranget 38
1156 Oslo

Telefon:
919 22 515

Call Now ButtonKontakt oss