919 22 515 post@fixrenhold.no

Flyttevask Oslo

Det å flytte kan være en veldig tung og tidkrevende prosess, og da frister det kanskje ikke å måtte rengjøre boligen du flytter fra i tillegg til alt annet. Fix Renhold Oslo tilbyr derfor flyttevask i Oslo, en tjeneste som rettes mot deg som vil klargjøre boligen for salg og visning!

Når en bolig skal selges eller leies ut til nye leieboere, er det viktig at den er ren og imøtekommende til visningsdagen. De færreste ønsker å flytte inn i en bolig som er skitten, støvete eller rotete. Flyttevask i Oslo trenger heldigvis ikke å være dyrt eller vanskelig!

Fix Renhold Oslo AS tilbyr profesjonell flyttevask til konkurransedyktig pris. Vår flytterengjøring inkluderer en 48-timers fornøydgaranti.
Få fast pris på flyttevask – jobben utføres til avtalt tid.

Flyttevask Oslo

Hva er inkludert i flyttevask Oslo

Flyttevask er mer omfattende enn mange tror, og det er fort gjort å bli motløs når du allerede er i en stressende situasjon. Heldigvis kan vi ta oss av hele vaskejobben for deg som trenger hjelp med flyttevask i Oslo.

Dermed kan du fokusere på andre ting under flytteprosessen – som å flytte inn i den nye boligen din!

Vi har grunnleggende vasketjenester som gjelder alle rom, samt romspesifikke tjenester. Av de grunnleggende renholdstjenestene vi utfører i alle rom, inkluderes støvtørking og/eller vask av:

 • Vegger
 • Gulv
 • Fliser
 • Dører
 • Vinduer (innvendig)
 • Speil
 • Tak
 • Overflater (f.eks. kjøkkenbenk)
 • Toalett
 • Dusj eller badekar
 • Skuffer og skap

I tillegg til dette kan vi tilby ekstratjenester som rengjøring av hvitevarer, peis, boder/garasje, persienner o.l.

Det er imidlertid visse ting som ikke er inkludert i flyttevask men som du likevel må fikse når du flytter ut. Vi rengjør ikke utendørs overflater og utfører ikke hagevask med mindre dette er avtalt på forhånd. Våre renholdere fjerner heller ikke spiker og kroker fra vegger, vasker ikke tak og vegger (kun tørrmopping) og fjerner ikke søppel eller gjenvinning. Har du behov for hjelp med å håndtere avfall eller kjøre bort søppel kan du ta kontakt med oss slik at vi kan formidle kontakt med vår samarbeidspartner.

Flyttevask pris Oslo

Visningsvask

Ren bolig før visning og fotografering

Flyttevask er helt nødvendig dersom du skal gi et godt førsteinntrykk til potensielle boligkjøpere. Dersom du ikke har tid eller lyst til å håndtere utvask selv, kan Fix Renhold Oslo ta seg av jobben for deg. Vi gjør flyttevask i Oslo enkelt!

Det er spesielt viktig å tenke på at boligen skal se ren og fin ut på annonsebildene i boligannonsen. Når boligen er ren, vil den fremstå både større og lysere. Rene vinduer vil for eksempel sikre at mer dagslys slipper inn i boligen.

Ellers er det selvfølgelig også viktig at boligen din er ren og tiltalende til visningsdagen. Potensielle boligkjøpere kikker ofte både i skuffer og skap under visningen, så sørg for at boligen er både ren og velduftende.

Priser flyttevask Oslo

En grundig flyttevask av boligen du flytter fra er en viktig del av flytteprosessen. Det er tidkrevende og mange setter bort denne jobben til profesjonelle som oss i Fix Renhold. Kostnadene for å vaske ned en bolig avhenger av boligens størrelse og hvor omfattende renholdet må være. I gjennomsnitt koster en flyttevask rundt 8000 kroner for en bolig på 100 kvadratmeter.

For større boliger pleier kostnaden å være billigere per kvadratmeter sammenlignet med mindre leiligheter. Uansett boligtype kreves det størst innsats på kjøkken og bad, og i større boliger er det ofte mer romslige og lettstelte overflater. Vi gir fastpris slik at prisene er enkle og forutsigbare for våre kunder.

For å motta et tilbud på flyttevask anbefaler vi at du tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema. Opplys om boligens størrelse og hvilke tjenester dere ønsker så vil en av våre hyggelige kundeservicemedarbeidere ta kontakt med deg snarest.

Tips før visning

Vi har mange gode tips til deg som skal avholde visning. Dersom du trenger flyttevask i Oslo, anbefaler vi deg å først rydde ut av boligen. Fjern alle møbler og ting som ikke følger med boligen. Da blir det enklere for vaskepersonell å komme til der det skal vaskes.

Foruten flyttevask, er det viktig å tenke på at boligen ikke lukter ubehagelig eller har innestengt luft. I forkant av visningen kan det derfor være lurt å lufte ut ved å åpne vinduer og dører. En ren og pen bolig vil neppe ha noen ubehagelig lukt, men frisk luft skader ingen!

Det kan også være lurt å sørge for at boligen er presentabel på utsiden. Fjern ugress og plant noen fine blomster. Dette kan øke førsteinntrykket betraktelig!

Få hjelp med flyttevask i Oslo

Trenger du flyttevask i Oslo? Det kan være tungvint å ta seg av denne jobben på egen hånd, spesielt om boligen er støvete, skitten eller stor. Heldigvis kan Fix Renhold Oslo hjelpe deg! Vi har lang erfaring med flyttevask i Oslo og omegn.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Fix Renhold Oslo AS | Flyttevask Oslo
Steinspranget 38
1156 Oslo

Telefon:
919 22 515

Kontakt oss