919 22 515 post@fixrenhold.no

Flyttevask Ski

Trenger du hjelp med flyttevask i Ski? Fix Renhold Oslo AS er et renholdsfirma lokalt på Lambertseter i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester for private og bedrifter i Stor-Oslo og omegn. Vi hjelper deg gjerne med renholdstjenester. Vårt renholdsfirma har lang erfaring og med vårt fokus på høy kvalitet sikrer vi alltid et topp resultat.

Hvorfor Fix Renhold Oslo AS
– Konkurransedyktige priser
– Lang erfaring
– Høy kvalitet
– Offentlig godkjent renholdsbedrift
– Hundrevis av fornøyde kunder

Flyttevask Ski

Vaskefirma i Ski

Det er ingen hemmelighet at flytting kan være stressende og mange gruer seg til flytteprosessen. I tillegg til at du må flytte, bære og transportere dine gjenstander til et nytt hjem må du også huske på at boligen du flytter fra skal gjøres ren. Med unntak av normal slitasje skal husrommet være ryddet og rengjort, ref. Husleieloven og Avhendelsesloven §2-2. Fix Renhold Oslo AS hjelper deg med nettopp dette, slik at du kan fokusere på å komme på plass i din nye bolig. Overlat flyttevasken til oss og vi sørger for at du kan flytte med ren samvittighet.

Vi utfører flyttevask i Ski og gjør rent i private hjem, kontorlokaler, næringseiendom og andre lokaler det flyttes fra. Normalt jobber vi med kvadratmeterpris men vi kan også gjøre en befaring av lokalene hvis det er kontorrenhold eller renhold etter en kontoravvikling.

Renholdstjenester

For oss er det viktig å kunne levere gode og pålitelige resultater hver eneste gang, slik at du som kunde blir fornøyd med både prosessen og jobben vi gjør. Vi sikrer et skinnende rent resultat, enten oppdraget er stort eller lite!

 • Skreddersydde tjenester
  Vi tilpasser oss deres behov slik at dere får akkurat det dere trenger
 • Visningsvask og rengjøring i samarbeid med eiendomsmeglere
  Vi utfører visningsvask for private i forbindelse med boligsalg og samarbeider med lokale eiendomsmeglere slik at boligen kan vises frem fra sin beste side
 • Flyttevask
  Det å flytte kan være en veldig tung og tidkrevende prosess, og da frister det kanskje ikke å måtte rengjøre boligen du flytter fra i tillegg til alt annet. Fix Renhold Oslo tilbyr derfor flyttevask i Ski, inkl. fornøydgaranti for kjøper. Trygt og enkelt!
 • Trappevask
 • Rengjøring for bedrifter, kontorvask
 • Rengjøring for barnehager
 • Rengjøring av butikklokaler
 • Renhold for borettslag og sameier
 • Byggvask

Flyttevask Ski med fornøydgaranti

Med lang erfaring innen flyttevask i Ski leverer vi alle våre tjenester innen flyttevask med fornøydgaranti. Ofte er det en liste over hva som må rengjøres, støvsgues og vasket. Derfor går vi alltid gjennom hva som må gjøres sammen med deg angående flytterengjøring.

Skulle det komme en anmerkning om vårt arbeid, kommer vi ut og retter det, selvfølgelig uten ekstra kostnad. Det kaller vi en fornøydgaranti. På denne måten kan du alltid føle deg helt trygg med å bestille flyttevask fra Fix Renhold Oslo AS. I tillegg til Ski utfører vi også renholdstjenester andre steder i Viken, inkludert Kolbotn, Langhus, Moss, Sarpsborg, Askim og Fredrikstad.

Hva koster det

Våre priser når det gjelder flyttevask i Ski beregnes normalt ut fra antall kvadratmeter som boligen består av. I tillegg vil eventuelle ekstratjenester også påvirke kostnadene for en flyttevask. For en bolig på rundt 100 kvadrat koster det rundt 8500,- kroner for en standard flyttevask.

Dette er faktorer som avgjør prisen:

Det som avgjør hvor mye flytterengjøringen din koster, er fremfor alt størrelsen på boligen, antall rom og bad og hvor skitten den er. Mer renhold betyr rett og slett flere arbeidstimer. I tillegg kan tilleggstjenester som vindusvask, rengjøring av hvitevarer og rengjøring av balkong eller uteplass øke prisen.

 • boligens størrelse i kvadratmeter
 • om det har vært røyket innendørs
 • eventuelt dyrehold i boligen vil kreve ekstra rengjøring
 • takhøyde og hvordan boligen er utformet

Hvis det er flere bad, kjøkken, doble vinduer eller det har vært mangelfull renhold i boligen vil dette også ha noe å si for prisen.

Kontorvask

Å kunne jobbe i et rent og trivelig arbeidsmiljø bidrar til å øke motivasjonen til de fleste ansatte, noe som fører til økt produktivitet. Ønsker dere hjelp til kontorrenhold kan vi i Fix Renhold Oslo AS hjelpe dere med kontorvask i Nordre Follo.

Vi utfører kontorvask etter det renholdsprogrammet vi har avtalt på de dagene og tidspunktene vi har avtalt. Ved rengjøring tar vi med oss ​​generelt rengjøringsutstyr og rengjøringsmidler. Dersom bedriften mangler vaskevogn, bøtter og støvsugere, kan vi også påta oss å kjøpe disse på vegne av bedriften.

Vi kan også hjelpe med innkjøp av tørkepapir, toalettpapir, såpe, oppvaskmiddel og spesifikke rengjøringsmidler som kreves for rengjøring av lokalene deres.

Byggvask /Fasadevask

Fix Renhold tilbyr byggvask i Oslo, og sikrer et sunt og godt arbeidsklima for alle dine ansatte! I tillegg tilbyr vi byggrengjøring etter oppussing slik at nye eier kan flytte inn til et rent hjem. I tillegg hjelper vi dere med fasadevask og rengjøring av bygg utvendig.

Hvorfor kundene velger oss

Det skal være trygt og enkelt å bestille renholdstjenester fra Fix Renhold Oslo AS. God kundeservice, fleksibilitet og fornøydgaranti er viktige årsaker til at våre kunder overlater renholdet til oss. Kombinert med gunstige priser er vi et trygt og klart valg når du skal velge et renholdsfirma.

 

Kontakt oss

Ønsker du et tilbud på et renholdsoppdrag er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi besvarer normalt alle eposter innen samme dag men har du en vaskejobb så kan du gjerne ringe oss.

 • Fix Renhold Oslo AS
 • Steinspranget 38, 1156 Oslo
 • Telefon: 919 22 515

Våre åpningstider
Mandag til fredag fra 09.00 til 18.00
Lørdag og søndag holder vi stengt.

Kontakt oss