919 22 515 post@fixrenhold.no

Kontorvask Oslo

Et rent og sunt arbeidsmiljø øker sjansen for fornøyde og friske ansatte! Siden man gjerne tilbringer nærmere åtte timer på kontoret hver eneste dag, vil det fort samles opp søppel, støv og skitt i lokalene.

Mye støv og skitt kan gi et dårlig inneklima, noe som igjen kan påvirke arbeidslyst og helse. Ifølge Arbeidstilsynet er arbeidsgiver ansvarlig for å sikre et godt inneklima på arbeidsplassen. Dette innebærer ikke bare god luftventilasjon, men også renhold.

Det er bevist at et godt inneklima medfører økt produktivitet og mindre sykefravær blant ansatte. Fix Renhold Oslo AS hjelper bedrifter med kontorvask i Oslo og omegn, og gjør arbeidsstedet til et hyggelig sted å være!

Kontorvask Oslo

Kontorvask Oslo | Tjenester

Dersom du trenger kontorvask i Oslo, er det lurt å velge en vaskefirma som sikrer grundig renhold på arbeidsplassen. Fix Renhold kan blant annet tilby følgende vasketjenester for bedrifter:

  • Renhold av toalett og WC-rom (inkludert servant, speil og fliser)
  • Gulvvask
  • Rengjøring av kantine og lunsjrom (inkludert renhold av benkeplater, kjøkkenfliser etc.)
  • Tømming av søppel
  • Støvsuging av tekstiler og tepper
  • Hygienisk rengjøring av kontaktflater og berøringspunkter (dørhåndtak, knapper i heis etc.)
  • Påfyll av sanitærartikler som toalettpapir, tørkepapir, søppelposer osv.
  • Støvtørking av PC-skjermer, tastatur, radiatorer, lysbrytere osv.

Vi kan også hjelpe med inn- og utvendig vask av vinduer og lignende etter avtale. Sammen finner vi ut hvilke løsninger som passer best for ditt bedriftsbygg.

Kontorvask i Oslo

Kontorvask for bedrifter

Fix Renhold tilbyr kontorvask i Oslo for både små, mellomstore og store bedrifter. For oss er ingen utfordring for stor eller liten. Vi møter opp med et smil, enten det er 50 eller 5 000 m2 som skal rengjøres.

Vi kan blant annet tilby renhold til små kontorer, men også til kjøpesentre og lignende. Alle bedrifter har behov for renhold, enten de har få eller mange ansatte.

Miljøvennlig kontorvask

Fix Renhold tilbyr kontorvask som er både miljøvennlig og bra for helsen. Vi bruker kun miljøvennlige vaskemidler, og velger alltid rene produkter uten miljø- eller helseskadelige kjemikalier.

I tillegg til dette har vi miljøbesparende arbeidsmetoder. Vi sørger for å ikke produsere mer avfall enn nødvendig, og resirkulerer avfall så lenge dette lar seg gjøre. Gjennom våre samarbeidspartner bistår vi også ved kontorflytting i Oslo.

Daglig kontorrengjøring

Mange bedriftseiere er usikre på hvor ofte det er nødvendig med renhold. For små bedrifter med kun noen få ansatte, er det kanskje ikke behov for daglig renhold. Behovet for renhold øker ofte med antall ansatte, men også andre faktorer spiller inn.

I noen bedrifter makuleres det for eksempel store mengder papir, noe som kan føre til mye støv i luften og på overflater. For mange er det derfor behov for daglig kontorvask.

Vi hjelper deg så ofte som nødvendig med kontorvask i Oslo, og kommer gjerne med anbefalinger når det kommer til hyppighet på renhold.

Bestill kontorvask i dag

Trenger du kontorvask i Oslo eller flyttevask etter innflytting? Fix Renhold tar seg gjerne av denne jobben. Vi har erfarent vaskepersonell som sikrer et optimalt arbeidsklima. Enten bedriften din er stor eller liten, har vi redskapene som trengs.

Kontakt oss i dag og motta et pristilbud på kontorvask i Oslo!

Kontakt oss