919 22 515 post@fixrenhold.no

Om oss

Fix Renhold Oslo AS er et moderne vaskebyrå i Oslo som hjelper både bedrifter og private med renhold. Vårt mål er å være Oslos beste renholdsbyrå, og vi opererer derfor med 100 % fornøydgaranti.

For oss er det viktig å kunne levere gode og pålitelige resultater hver eneste gang, og vi har derfor en stab med dyktig og erfarent vaskepersonell. Vi sikrer et skinnende rent resultat, enten oppdraget er stort eller lite!

  • 10 års erfaring fra renholdsbransjen
  • Familiedrevet selskap
  • Vi kan skreddersy renholdstjenester
  • Høy kvalitet og fornøydgaranti
  • Offentlig godkjent renholdsbedrift
Om oss

Om oss | Fix Renhold Oslo

Fix Renhold tilbyr en rekke renholdstjenester i Oslo og omegn. Vi hjelper profesjonelle med alt fra kontorvask til byggvask, og vasker både nybygg, industribygg og kontorlokaler. Vi kan også vaske på kjøpesentre og i butikker.

For private kan vi tilby vask av både små og store boliger. Enten du bor i en liten blokkleilighet eller en stor villa, kan vi sørge for et sunt og godt inneklima. Mange ønsker også flyttevask i forbindelse med flytting og klargjøring til visning.

 

  • Byggvask
  • Flyttevask
  • Kontorvask
  • Vask av privat bolig
Fix Renhold Oslo AS

Miljøvennlig renhold

Fix Renhold bryr seg om miljøet, og har derfor utviklet vaske- og renholdsmetoder som har minst mulig skadelig effekt på miljøet. Vi er blant annet opptatt av å ikke produsere for mye avfall, og vil for eksempel rengjøre med kluter fremfor engangspapir.

Konkurransedyktig pris

Fix Renhold tilbyr renhold for private og bedrifter til konkurransedyktige priser. Samtidig er vi opptatt av å kunne tilby ansatte en rettferdig lønn, og slår hardt ned på sosial dumping i bransjen. Når du skal kjøpe renholdstjenester er det naturlig å undersøke priser, og det kan nok være fristende å velge de aller billigste leverandørene. Husk likevel på at usannsynlig lave priser kan tyde på at renholdsfirmaet driver ulovlig.

Trenger du vaskehjelp i Oslo?

Dersom du har behov for vaskehjelp i Oslo kan Fix Renhold ta jobben. Enten du trenger hjelp med vask på jevnlig basis eller kun én gang, har vi tjenestene du trenger. Skal du for eksempel ha visning av boligen din, kan vi gi boligen en grundig flyttevask. Dette vil sikre en ren og pen bolig til visningsdagen, og kan øke sjansen for at du får solgt boligen til ønsket pris.

Gjennom oss får du kvalitetsrenhold til gunstige og konkurransedyktige priser, og du kan føle deg trygg på at vi opererer etter alle regler og forskrifter. Denne tryggheten er mange villige til å betale noen kroner ekstra for.

Enkel bestilling – motta tilbud idag!

Det er enkelt å bestille vasketjenester fra Fix Renhold. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på siden vår. Legg inn kontaktopplysninger og en kort beskrivelse av oppdraget. Vi kontakter deg innen kort tid med et gunstig pristilbud.

Vi ser frem til å vaske for deg!

Kontakt oss