919 22 515 post@fixrenhold.no

Vaskefirma Oslo

Fix Renhold er et vaskefirma Oslo som tilbyr renholdstjenester både til private og bedrifter. Uansett om jobben er liten eller stor, kan vi hjelpe deg. Vi har blant annet erfaring med følgende renholdstjenester:

 • Flyttevask
 • Kontorvask og renhold av industribygg
 • Byggvask
 • Renhold av private boliger

Vi tilbyr kvalitetstjenester til deg som har behov for vaskehjelp. Hvorfor bør du velge oss som ditt faste vaskefirma i Oslo? La oss se nærmere på noen av grunnene!

Vaskefirma Oslo

Ditt vaskefirma i Oslo

Fix Renhold Oslo AS er ikke et hvilket som helst vaskefirma i Oslo. Vi jobber kontinuerlig for at våre renholdstjenester skal holde et høyt nivå og våre dyktige medarbeidere har lang erfaring fra renholdsbransjen.

Våre kvalitetstjenester sikrer deg en ren og pen bolig (eller bedriftsbygg), noe som igjen vil gi et optimalt innemiljø.

Vi er et vaskefirma i Oslo med mange etterspurte renholdstjenester. Blant tjenestene våre kan vi for eksempel nevne renhold av privat bolig, noe som igjen innebærer både tørking av støv og vask.

Fix Renhold tilbyr også renhold for bedrifter under kontorflytting og kontorvask i Oslo. Vi vektlegger god hygiene og et godt arbeidsmiljø, og sikrer at du og dine ansatte får et rent miljø å arbeide i. Her er noen av tjenestene vi tilbyr til private og bedrifter:

 • Vask av vinduer
 • Gulvvask
 • Støvsuging
 • Tørking av støv fra overflater
 • Vask av fliser og vegger
 • Tømming av søppel
 • Kontorvask etter flytting
 • Kontoravvikling av gamle lokaler

 

 

Beste vaskefirma i Oslo

Fix Renhold Oslo AS

Når du skal velge vaskefirma i Oslo er det også viktig å tenke over firmaets miljøbidrag. Fix Renhold er et godt valg, siden vi bryr oss om miljøet. Vi bruker blant annet miljøvennlige vaskemidler uten miljøskadelige stoffer og kjemikalier.

I tillegg til dette er vi bevisste på å ikke generere mer søppel enn nødvendig. Vi vil også resirkulere avfall så godt det lar seg gjøre. Sammen kan vi bidra til en grønnere planet! Fix Renhold samarbeider også med andre aktører og flyttebyrå i Oslo slik at vi kan tilby hele spekteret av profesjonelle tjenester når du skal flytte, enten det er en privatflytting eller en bedriftsflytting i Oslo.

Rettferdige priser

Det finnes mange vaskefirma i Oslo, og du vil kunne finne store prisforskjeller. Firmaene som opererer med usannsynlig lave priser er som regel best å styre unna, da disse som regel driver ulovlig. Svart arbeid og sosial dumping er dessverre ikke uvanlig i renholdsbransjen.

Fix Renhold er et vaskefirma som opererer med rettferdige priser. På den måten kan vi sikre våre ansatte en rettferdig lønn, samtidig som prisene våre er konkurransedyktige. Gjennom oss kan du få renholdstjenester til en god pris!

Vaskefirma med gode arbeidsforhold

De aller fleste ønsker å støtte renholdsfirmaer som byr på gode arbeidsforhold for sine ansatte. Du kan kjøpe tjenester av Fix Renhold med god samvittighet, siden vi bryr oss om våre ansatte og et godt arbeidsmiljø.

Husk at dersom du støtter vaskefirma i Oslo som driver svart, kan dette ende med sure bøter. Du sparer kanskje noen kroner der og da, men i lengden kan det bli veldig mye dyrere.

Trenger du vaskehjelp

Fix Renhold Oslo AS ønsker å være ditt foretrukne vaskefirma i Oslo! Vi tilbyr kvalitetstjenester til en konkurransedyktig pris, og hjelper både bedrifter og private. Kontakt oss i dag for et pristilbud!

Kontakt oss