919 22 515 post@fixrenhold.no

Visningsvask Oslo

En visningsvask er en grundig renholdstjeneste som utføres før boligvisninger. Det er en viktig del av prosessen med å selge en bolig, da det gir potensielle kjøpere et positivt førsteinntrykk og viser boligen på sitt beste. I tillegg hjelper med grundig med flyttevask etter at eiendommen er solgt.

Flytting kan være overveldende men med våre flyttevasktjenester kan du nyte en stressfri flytteprosess. Fix Renhold jobber for private, bedrifter, eiendomsmeglere og utleiere i Oslo og Viken.

Prisene på visningsvask kan variere, men det er viktig å huske at det er en investering i salget av boligen. Ved å velge en pålitelig leverandør som oss i Fix Renhold Oslo AS og sørge for en grundig rengjøring, kan man øke sjansene for en vellykket salgsprosess.

 

Visningsvask Oslo

Hva er en visningsvask?

En visningsvask er en grundig rengjøring som tar sikte på å gjøre boligen strøken og innbydende før visninger. Formålet er å skape et godt inntrykk hos potensielle kjøpere ved å presentere boligen på sitt aller beste. En visningsvask går ut over det vanlige ukentlige renholdet og innebærer å rengjøre alle rom og overflater grundig.

Flyttevask før visning

Tjenester inkludert i en visningsvask

En visningsvask omfatter vanligvis en rekke tjenester som er ment å gi boligen et rent og innbydende utseende. Disse tjenestene kan variere avhengig av leverandøren, men typiske tjenester inkluderer:

  • Grundig støvsuging og rengjøring av alle gulvflater, inkludert tepper og harde gulv.

  • Vasking av alle overflater, lister og dørkarmer. (vegger og tak tørrmoppes)

  • Rengjøring av alle vinduer og vinduskarmer.

  • Grundig rengjøring av kjøkkenet, inkludert skap, benkeplater, ovn, komfyr og kjøleskap. (ikke innvendig)

  • Rengjøring av baderom, inkludert sanitærutstyr, fliser, dusj, badekar og toalett.

  • Støvtørking av alle møbler, hyller, dekorative elementer og inventar.

  • Fjerning av smuss og flekker fra alle overflater. (ikke våtvask på vegger og tak)

Priser på visningsvask

Prisene på visningsvask kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på boligen, antall rom, graden av skitt og leverandørens geografiske beliggenhet. Andre faktorer som kan påvirke prisen inkluderer tilleggstjenester som vinduspussing eller ovnsrengjøring.

Generelt sett kan prisen på en visningsvask variere fra noen tusen kroner til flere titalls tusen kroner, avhengig av boligens størrelse og kompleksitet. Det anbefales å innhente tilbud fra flere leverandører for å sammenligne priser og tjenester.

Det er viktig å merke seg at prisen på en visningsvask bør sees som en investering i boligsalget. En skinnende ren bolig kan tiltrekke seg flere potensielle kjøpere og bidra til å øke sannsynligheten for raskere salg og en høyere salgspris.

Kontakt oss